background
Čistoća / uređenje naselja
šporki stari grad
Slike govore više od riječi... ovo je u blizini crkve. Tako je svugdje po Starom gradu. Uopće se ne čisti.
Lidija Jović
Riješen
Dosadašnji odgovori:
Služba
Vrijeme slanja
Odgovor
Komunalno poduzeće "Park" d.o.o.28.3.2019. 15:09Poštovana!Jučer sam osobno bio u obilasku st.grada i nisam primjetio ništa posebno urgentno šta se tiče nečistoće po ulicama ,napominjem s obzirom na vjetrovite dane koji su ovih dana intezivni pa raznose papiriće koji su u uličnim kantama.Na slikama koje ste nam slali je i ograđeni prostor u koji mi ne ulazimo zbog radova na palači Versi.Šta se tiče akcije čišćenja javnih površina tj. ulica provodimo redovito i prilično temeljito . Još jednom se zahvaljujem na brizi o čistoći našeg grada jer kad bi svi tako mislili bilo bi još manje takvog otpada po ulicama i ćoškovima zgrada. Pozdrav!
Korisnik27.3.2019. 7:43Poštovani gospodine Stoković, Ako će se "javne površine starogradske jezge Grada Buzeta održavati jednakim intenzitetom kao i prošle godine", onda nam slika starogardske jezge grada Buzeta i neće biti baš čista. Djelatnici komunalnog poduzeća, kada su u Starom gradu, čiste samo Lopar i eventualno ulicu prema "Sudu". Možda će Vama biti teško povjerovati u moju tvrdnju, ali nažalost, tako je.... neočekujem odgovor na ovu moju primjedbu, očekujem akciju. Pozdrav
Komunalno poduzeće "Park" d.o.o.26.3.2019. 11:02Poštovana gđo Jović, Javne površine starogradske jezgre Grada Buzeta održavaju se jednakim intenzitetom kao i prošle godine, po gradu je postavljen dovoljan broj uličnih košarica, te smatramo da, izuzev slučajeva nevremena s vjetrom ili organiziranih javnih događanja, ne bi trebao postojati razlog za pojačanje intenziteta i povećan proračunski trošak. Zahvaljujemo na Vašoj brizi, s poštovanjem.